Espais

A continuació et proposem algunes idees per la teva celebració.

Masia Masquefa

Masia Masquefa és una masia catalana del segle XVIII a només 25 km de Barcelona. Aquesta masia restaurada, però conservant la distribució original, guarda el seu encant en el seu extens jardí. De forma intima i tot al mateix recinte; disposa de jardí, piscina, bosc i vinyes que el converteix en un recinte perfecte per a tot tipus de celebracions.

Aquest jardí amb capacitat màxima de fins a 100 persones permet l’ús exclusiu de tot el recinte. La sala interior permet rebre fins a 40 persones. Davant d’un entorn de vinyes únic, també hi ha la possibilitat d’endinsar-se en el món del maridatge.

Masia Masquefa

Masia Bruc

Masia Bruc és una masia del segle XV situada a la comarca de l’Anoia. En plena naturalesa i envoltat de muntanyes, és un paratge que respira tranquilitat i pau. Disposa d’amplis jardins amb una gran varietat d’arbres i plantes aromàtiques, i dues magnífiques piscines. Un entorn encisador a l’estar a les portes del parc natural de Montserrat.

Formant part del conjunt arquitectònic, una capella amb un petit campanar es situa enmig del jardi on les parelles poden celebrar-hi el casament. Aquesta masia disposa de tres allotjaments independents que es poden reservar en conjunt o per separat, amb una capacitat màxima de 24 persones si s’ocupa tota la finca.

Masia Bruc

Masia Llacuna

La Masia Llacuna està situada enmig del Parc Natural de l’Alt Penedès, entre Sant Martí de Sarroca i la Llacuna. Complexe reconstruït i format per vàries masies germanes. Completament envoltat de camps i boscos, en un paratge en plena natura, totalment tancat perquè hi pogueu gaudir de les vostres celebracions en un entorn perfecte.

Disposa de diferents ambients com jardins, piscina, àrea de joc… que poden formar part del teu esdeveniment. Possibilitat de passar la nit en les masies ja que són completament independents.

Masia Llacuna

El teu espai…

A vegades ja teniu un espai propi perfecte i només cal preparar-lo… Aleshores posat en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a posar-lo a punt.

Cuidar els detalls són el que donen l’èxit a un gran esdeveniment. La nostra llarga experiència farà que aquesta tasca sigui molt fàcil. Si encara no ho teniu clar, feu un cop d’ull a algunes de les coses que podem fer tu!

El teu espai…